Andrei Garici este câștigătorul iUmor de anul acesta

O seară incendiară, de nota zece, presărată cu de toate: glume, mici supărări, dar și dezamăgiri

Andrei Garici a tras lozul cel mare! Ediția de anul acesta a emisiunii de divertiment, iUmor, și-a prezentat, în cursul serii trecute, finaliștii, ca mai apoi, la final, cel mai bun dintre aceștia să revendice trofeul, însă și suma de 20.000 euro. Pe lângă cele două, concurentul iUmor a câștigat, de asemenea, și faimă. Adicătelea, pe scurt, posibilitatea ca în viitor să-și poată poată câștiga bani din show-urile de stand-up organizate prin țară.

Andrei Garici, marele câștigător al finalei iUMOR

Deși s-a „luptat” cu alți 11 concurenți, mulți dintre aceștia poate la fel de buni ca el, Andrei Garici a furat inimile votanților și, în mod cert, le-a smult cele mai multe hohote de râs, cu toate că nimeni nu i-ar fi dat acestuia șanse, la început, să câștige concursul. Totul dintr-un motiv foarte simplu: Andrei Garici a fost ultimul finalist clasat, după ce a trecut de semifinală, astfel că acesta a fost nevoit să-și construiască numărul care, ulterior s-a dovedit a fi câștigător, în numai trei ore. Un roast de nota zece, în care Garici a ironizat multe vedete de la noi din țară, în cel mai neconvențional mod posibil – iată rețeta câștigătoare!

Alte momente iUmor, demne de „tot râsul”

Nae Nicolae a reușit să-și revină după eșecul din audiții care, însă nu l-au oprit să ajungă, totuși, în finală. În finală, bărbatul a făcut un show excepțional. Însă cum Nae rămâne Nae, a reușit și de această dată să se „ia la harță” cu Cheloo. Conflictul a fost aplanat în cele din urmă.

Alexandru Ghețan (Republica Moldova):

Marea dezamăgire a finalei: Florin Gheorghe

Cu toate că așteptările erau mari din partea lui Florin Gheorghe, acesta nu a reușit să egaleze succesul din audiții, astfel că nu a intrat la votul publicului, pentru marele premiu. Cu toate astea, Florin are mari șanse să revină în viitorul sezon iUmor, până atunci având timp suficient să se reinventeze.

Citește și: Trauma care a marcat-o pe Irina Loghin