Amalia Năstase și Tudor Chirilă critică dezastrul din Parcul Herăstrău

Parcul Herăstrău arată deplorabil. În tot acest timp, autoritățile închid ochii

Colaj foto

„E dezastru!”, a scris Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, referindu-se la bălăriile de un metru, la şobolani, dar și la tânţarii și căpușele din Parcul Herăstrău. De altfel, Amalia Năstase nu este singurul om, cât de cât cunoscut, sau poate foarte cunoscut, care atrage atenția asupra situației degradante în care se află, în acest moment, Parcul Herăstrău.

Amalia Năstase: „Sunt foarte multe căpuşe pentru că nu s-a tăiat iarba”

Tot Amalia Năstase este cea care a mai spus că i-ar fi solicitate primarului Clotilde Armand un răspuns, iar aceasta ar fi răspuns că parcul Herăstrău nu se află sub jurisdicţia Primăriei Sectorului 1. „Dar eu nu fac politică, asta vreau să înţeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că ţin cu ăla dinainte, cu ăla de după. Îi duc în parc pe copii, dar îi dau cu tot felul de substanţe, care şi alea sunt toxice. Şi ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignora. Eu nu înţeleg cum de niciodată nu sunt bani în Bucureşti”, a adăugat Amalia Năstase.

Tudor Chirilă face front comun

„De la un cetățean al orașului București, pentru primarul ales, Nicușor Dan, nu e ca și cum în ultimii 30 de ani primarii au ținut cont de reclamațiile sau de sugestiile cetățenilor, dar, dacă tot vorbim despre schimare, hai să vedem ce se întâmplă. Avem Parcul Herăstrău, care arată dezolant, doar espalanda a fost tunsă și iată cum arată acum parcul”, a spus Chirilă, în cadrul live-ului făcut în direct, în Parcul Herăstrău.

Citește și: Ilie Năstase se simte acasă de parcă intră „la pușcărie”