Smiley a vorbit, în premieră, în podcast-ul lui Mihai Morar, despre noua experiență a vieții sale, și anume cea de a fi tată. În interviu, artistul a mărturisit că Ginei Pistol nu i s-ar fi dat nicio șansă să rămână însărcinată. „Ai răbdare! Nu e după noi! Dacă este să se întâmple, se va întâmpla! Și cred că atunci nu m-a crezut.”, i-ar fi zis Smiley soției sale.

Smiley vrea să își ia „atestat de tată”

Cântărețul a mai povestit, în cadrul aceluiași interviu, că acest copil a venit la momentul oportun, el aflându-se într-o pauză artistică, din pricina pandemiei. „Nu am mai fost plecat, nu am mai fost solicitat să nu am timp să trăiesc asta. Vreau să îmi iau atestat de tată! E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc și vreau să trăiesc fiecare lucru în parte”, a relatat Andrei Tiberiu Maria (alias Smiley).

Relația cu Gina Pistol, construită „cărămidă cu cărămidă”

Potrivit artistului, relația sa cu Gina Pistol s-ar fi construit încet-încet, în mod natural, fără ca vreunul dintre ei să aibă mari așteptări. „Eu mă cunosc cu Gina de când eram mici, de când aveam 20 de ani. Cumva, de la distanță, ne simpatizam, dar nici măcar nu ne-am gândit, a fost cumva platonic”.

În plus, acesta a mai zis că cei doi și-ar fi început relația la momentul potrivit, adăugând că dacă s-ar fi aventurat într-o relație cu Gina mai devreme, cu siguranță aceasta nu ar fi funcționat. „Când ești pregătit să primești, atunci primești. Gina îmi spune: <Băi, tu ești testul meu de răbdare!> A devenit mai așezată, mai echilibrată, pentru că ea e mai colerică, mai vulcanică, iar eu te pot scoate din sărite foarte ușor. Sunt foarte calm, sunt absent, nu ai ce să vorbești cu mine, stau plecat zile, nopți, nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a mai spus Smiley.

Citește și: Selly rămâne fără emisiunea de la PRIMA TV