Cu toate că afirmă că „a fost decizia lui și numai a lui”, opinia publică tinde să nu-l creadă pe Selly atunci când afirmă că nu televiziunea PRIMA a luat decizia „concedierii” sale. Pentru a-și susține punctul de vedere, vloggerul, idol a sute de mii de copii și adolescenți, susține că nu se mai regăsea în show, cu toate că, până în momentul de față, au fost difuzate numai 13 ediții ale emisiunii, astfel, un timp destul de scurt pentru a putea trage o concluzie dacă ți se potrivește, sau nu, un anumit format tv.

Selly: „Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format”

Ca nu cumva să se înțeleagă altceva, tânărul de 20 ani a mai spus, pentru cei de la Paginademedia,partenerii de la PRIMA TV au fost extraordinari, și mai mult decât atât, că ar fi „învățat mult de acolo”. Chiar și-așa, spune Selly, vlogginul rămâne pasiunea sa numărul unu și locul unde simte în elementul lui. „Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre”, a mai spus acesta.

A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm.

Selly, pentru Paginademedia

„Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online.”, a concluzionat fostul aproape prezentator de televiziune, adăugând că se bucură că măcar a încercat.

Atacul lui Ciutacu, ațos și disproporționat

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici…

P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist =)))))”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook, ca reacție a despărțirii lui Selly de PRIMA TV.

Citește și: Selly, amendat după petrecerea live de pe TikTok