Selly, amendat după petrecerea live de pe TikTok

Poliția i-a făcut un „cadou” de mii de lei

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a fost amendat de polițiștii din Ilfov pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Petrecerea aniversară a acestuia a fost transmisă, live, pe TikTok, iar în imagini se vede că la eveniment participă mai multe persoane, printre care și cântărețul de manele Tzancă Uraganu, deși în actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise. „La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă.

Petrecere pe TikTok

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 28 februarie a.c.,  polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.”, se arată în comunicatul IPJ Snagov.

De asemenea, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cine este Selly

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, cu 2,93 milioane de urmăritori pe YouTube. Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012.

Ironic sau nu, cu doar două zile înainte de petrecerea sa, Selly postase pe YouTube o video-farsă, în care polițiști falși îi „călcau” pe câțiva dintre prietenii săi, pentru piraterie.

Citește și: O știre falsă duce la bani adevărați: Selly cere 100.000 euro de la România TV