Fostul peședinte american, Donald Trump, a revenit, într-o oarecare măsură, în atenția opiniei publice. Dacă ieri, redacția noastră anunța inaugurarea unui site dedicat acestuia, în scopul comunicării cu susținătorii, iată că Trump nu s-a oprit aici, acordând un prim interviu, după pierderea alegerilor prezidențiale din noiembrie 2020.

Donald Trump, convins că a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii pentru că americanii nu au știut adevărul despre afacerile fiului actualului președinte, Joe Biden

Poate cel mai interesant lucru, dincolo de acuzațiile lui Donald Trump, cele cu care deja ne-am obișnuit, este faptul că interviul a fost acordat emisiunii „The Right View”, moderată de Lara Trump, nora acestuia. În interviu, fostul șef de stat acuză că ar fi fost supus unui grad de cenzură – în pofida faptului că pe tot parcursul campaniei electorale, însă și înainte, acesta a hrănit opinia publică cu tot felul de teorii, care mai de care mai controversate.

La trei luni de la învestirea oponentului său, marele pierzător al alegerilor prezidențiale din America vine cu noi acuzații, de data aceasta la adresa fiului actualului președinte american, Joe Biden. „Când au apărut toate informațiile despre Joe Biden și nu au arătat toate acele date (n.r.: este vorba despre fiul lui Joe Biden, Hunter și afacerile acestuia), pur și simplu le-au anulat! Pentru mine acela a fost doar începutul”, a spus fostul președinte american, Donald Trump.

„Când te lupți cu o tabără publicul poate să creadă ce vrea: fie o tabără, fie pe alta. Mă pot crede pe mine sau pe cealaltă tabără. Dar aici nu l-au adus deloc pe Hunter în discuție. Era pur și simplu anulat! Apoi au apărut sondajele care au arătat că subiectul ar fi contat cu până la 10%. Zece puncte, da?! Zece puncte e foarte mult. Pentru mine de acolo a început. Această nouă fază: când ai ceva și nu o iau în seamă”, a adăugat Trump, în cadrul aceluiași interviu, găzduit pe un cont de YouTube probabil chinezesc.

Citește și: Soții Trump și-au lansat propriul site: 45office