În încercarea de a reveni în atenția opiniei publice, fostul președinte Donald Trump, împreună cu soția sa, Melania, și-au lansat propriul site unde vor comunica cele mai importante evenimente politice din viața celor doi, site menit să relege relațiile dintre cei doi și susținătorii acestora.

45office, o încercare a fostului președinte Trump să înlocuiască rețelele sociale care l-au expulzat?

45office este numele noului site lansat de Donald Trump, împreună cu soția acestuia. Dacă 45 este echivalentul celui de-al 45-lea președinte american, office reprezintă efectiv mandatul pe care acesta la avut, venind de la „in office” (însemnând, într-o traducere aproximativă „mandat”).

Al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii a „lansat cea mai extraordinară mişcare politică din istorie, a detronat dinastii politice şi a înfrânt establishmentul de la Washington”, se poate citi la pagina „Despre”, descriere criticată de anumite publicații de nișă din SUA.

Mai mult decât atât, Trump aduce omagii propriei persoane în ceea ce privește gestionarea pandemiei de Covid-19, în pofida recomandării de a se consuma o substanță pe bază pe clor, recomandare care, la momentul respectiv, a făcut turul planetei.

Magnatul își dorește un nou mandat la Casa Albă

Nu e niciun secret faptul că Donald Trump intenționează ca în 2024 să candideze din nou la președinția Statelor Unite ale Americii. Cu susținerea republicană pierdută deja, acesta a anunțat că până atunci are de gând să-și înființeze propriul partid politic, declarând că nu are nevoie de susținerea partidelor mari, consacrate, propriul său nume fiind suficient pentru a fi reales.

Citește și: Trump se reinventează în social media. Își lansează propria rețea