Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a intrat în colimatorul lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, cea care a decedat în urmă cu câteva zile. Mai exact, Pădureanu s-a simțit deranjat că Măruță nu l-ar fi chemat în emisiune pentru a-și vărsa năduful, mai ales că, potrivit acestuia, trece printr-o perioadă dificilă, astfel că s-ar fi cuvenit să primească o invitație din partea moderatorului tv. Mai mult decât atât, acuză soțul Corneliei Catanga, nici în timpul vieții acesteia Măruță nu ar fi fost deosebit de interesat să o cheme pe Catanga în emisiunea prezentată de el.

Pădureanu, despre Măruță: „Urât din partea ta!”

Declarațiile acestuia au fost făcute într-o altă emisiune, independentă de PRO TV, postul care difuzează „La Măruță”.

„Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit Cancan.ro.

Premonițiile Corneliei Catanga

Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu a povestit despre o anumită premoniție pe care Cornelia Catanga ar fi avut-o, cu câteva luni înainte ca aceasta să moară.

 „A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții, anul trecut am făcut pomul de iarnă. Ea s-a dus și a cumpărat tot, am lăsat-o să cumpere ea ce vrea. Era bucuroasă. Îmi zicea: ah, ce frumos e. După 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis să-l strâng.”, a mai spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Reamintim că artista de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a decedat în data de 26 martie, medicii declarând că aceasta era infectată cu Covid-19. Atât ea, cât și soțul acesteia, Aurel Pădureanu, au militat în tot acest timp împotriva măsurilor restrictive, negând existența virusului.

Cătălin Măruță a fost infectat, la rândul său, cu Covid-19, suferind o formă ușoară a virusului și participând la propria emisiune în regim online, de „telemuncă”.

Citește și: Cornelia Catanga s-a stins, în această dimineață, în urma unui stop cardiorespirator