Bărbat arestat preventiv pentru agresarea soţiei

Bărbatul încălcase un ordin de protecţie provizoriu

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Constanţa după ce şi-a agresat soţia, victima fiind dusă la spital şi având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. El a încălcat anterior un ordin de protecţie provizoriu, potrivit g4media.ro.

 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţa în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

 “La data de 19.10.2021, constatând că există un risc iminent pentru producerea unor violenţe în mediul familial, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de 5 zile, prin care în sarcina inculpatului S.L. a fost stabilită obligaţia de a respecta următoarele măsuri de protecţie: să părăsească temporar locuinţa din municipiul Constanţa şi să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de soţia sa, S.U. În ziua următoare, la data de 20.10.2021, în jurul orei 09:15, inculpatul S.L. a intrat în curtea locuinţei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 Instanţa a decis atunci ca emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de patru luni.

 Procurorii au precizat că la începutul acestei săptămâni bărbatul şi-a agresat soţia. “Ulterior, la data de 23.01.2023, în jurul orei 11:00, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din municipiul Constanţa, inculpatul S.L. a lovit-o cu pumnii în zona capului şi a feţei pe soţia sa, persoana vătămată S.U., provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus viaţa în primejdie, prin hemoragie subarahnoidiană şi hematom subdural, şi care necesită pentru vindecare 40 de zile de îngrijiri medicale”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Directorii CE Oltenia, revocaţi din funcție în urma accidentului soldat cu moartea a trei mineri