Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga a decedat, în cursul acestei dimineți, în urma unui stop cardiorespirator. Artista era internată la Spitalul Universitar din Capitală. Ea a fost internată în cursul serii trecute, după ce a chemat ambulanța, acuzând că se simte foarte rău. La sosirea în spital i s-a făcut un test Covid care a ieșit pozitiv.

„Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu foarte puțin timp.

Cornelia Catanga nu credea în existența Covid

Potrivit unor relatări recente ale jurnalistei Mara Bănică, acordate într-o intervenție la Antena 3, Cornelia Catanga nu ar fi crezut în existența virusului. Mai mult decât atât, aceasta s-ar fi tratat cu ivermectină (medicament de uz veterinar, neaprobat în astfel de cazuri). Aceleași credințe erau împărtășite inclusiv de soțul acesteia, Aurel Pădureanu.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus Mara Bănică, la Antena 3.

Citește și: A murit fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar