Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, revine în social media. Iar dacă vă așteptați ca magnatul să fi căzut la pace cu rețelele care „l-au izgonit pe acesta” în preajma violențelor de la Capitoliu, aflați că nici nu se pune problema. Twitter și Facebook continuă să mențină o atitudine rezervată cu privire la reactivarea conturilor de social media ale lui Trump.

Așadar, în lipsă de altceva și cu o nevoie acută de a se face, în continuare, auzit, Donald Trump își va lansa propria rețea socială, unde va putea să se desfășoare nestingherit, fără să mai fie cenzurat sau acuzat că ar instiga la insurecție și haos. Anunțul a fost făcut de Jason Miller, purtătorul acestuia de cuvânt, anunță CNN.

Platforma de socializare a lui Donald Trump ar putea să devina operațională în două-trei luni

„Va redefini complet jocul. Toată lumea aşteaptă să vadă ce face preşedintele Trump, dar va fi pe propria lui platformă. Toată lumea îl vrea şi va aduce milioane şi milioane de abonaţi pe această platformă”, a spus Jason Miller, potrivit sursei citate anterior.

Reamintim că fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost blocat definitiv pe reţelele sociale în urma atacului de la Capitoliu, din data de 6 ianuarie.

Platforma Twitter a şters contul @realDonaldTrump cu 88 de milioane de abonaţi ai acestuia, lovindu-l pe Trump unde îl doare cel mai tare, de vreme ce toate mesajele importante comunicate susținătorilor săi erau postate pe această platformă. Facebook a luat o decizie similară, la scurt timp.

În plus, potrivit anumitor declarații ale lui Trump, acesta ar intenționa, ca până la alegerile prezidențiale viitoare, să își facă inclusiv propriul partid, pentru a putea candida din nou pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Dacă acestuia îi vor ieși planurile, va deveni al doilea cel mai în vârstă candidat la o asemenea funcție, după Joe Biden.

Citește și: Patriarhul Daniel lansează „cutia milei” online, pentru pictarea catedralei