Cât te costă ca să-ți cânte Delia la nuntă?

Delia Matache își știe valoarea. Cu toate astea, artista nu duce lipsă de cereri

Delia / Foto: Wowbiz

Ai o nuntă anul acesta și vrei ca evenimentul să fie unul cu adevărat memorabil? Poate te-ai gândit cum ar fi să-ți cânte chiar Delia, „cine m-a făcut om mare”! Însă cât te costă ca să beneficiezi de serviciile muzicale ale iubitei artiste? Ei, bine, află că Delia nu se vinde deloc ieftin!

Delia Matache își știe valoarea

Delia Matache este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Însă cât cere aceasta pe o „cântare” la un eveniment privat, s-au întrebat mulți dintre cei care își doresc o nuntă ca în povești? Conform unei știri Cancan.ro, artista ar fi obișnuit să ceară în trecut suma de 6.000 de euro pentru un singur concert privat.

După pandemie, lucrurile par se mai fi schimbat un pic, astfel că acum, Delia Matache cere, nici mai mult, nici mai puțin decât 19.000 de euro pentru un eveniment. Ce-i drept, de acești bani, artista promite să vină acompaniată și de o trupă, astfel că banii în plus își au, într-o oarecare măsură, justificare.

Andra Măruță cere, la rândul ei, destul de mult pentru un singur concert privat. De menționat că Andra oferă două programe, unul de muzică pop și altul de muzică populară. Pentru fiecare dintre acestea (în limita a 45 de minute), soția lui Măruță încasează câte 6.000 de euro, potrivit aceleiași surse. Ba mai mult, cântăreața are pretenția ca, în plus, să îi fie asigurată cazarea, însă și masa.

Reamintim că ambele cântărețe sunt jurați la emisiuni de entertainment. În timp ce Delia decide cine are și cine nu are umor, la iUmor, Andra Măruță trașează talente fel de fel la Românii au Talent.

Citește și: Kempes, legenda rock-ului românesc, va concerta în Galați