Kempes, legenda rock-ului românesc, va concerta în Galați

Rockerii gălățeni sunt invitați la concert, în data de 21 august

Kempes / Foto: Iulia KELT / Danube Rock Festival 2018

După o lungă perioadă în care concertele s-au transformat din normalitate în lux, gălățenii au parte și de o veste bună: Kempes, legenda rockului românesc, va concerta în orașul lor! Concertul va avea loc sâmbătă, 21 august, și va putea fi urmărit în Versus Pub.

De altfel, nu este prima oară când artistul concertează în Galați. Ultima vizită în orașul de la Dunăre a făcut-o în 2018, la Danube Rock Festival, organizat pe Stadionul Dunărea.

Ovidiu Ioncu „Kempes” este liderul formației Kempes și fost solist vocalist al legendarelor formații Cargo și Rezident EX, cu toate că notorietatea și-a căpătat-o la Cargo (în 1988 îl înlocuia pe Leo Iorga), unde a rescris istoria muzicală românească cu piese ca „Ziua Vrăjitoarelor” sau „Ielele”.

De ce „Kempes”?

Puțini sunt cei care știu de la ce vine porecla artistului. Mai exact, se spune că Ovidiu Ioncu obișnuia să fie atât de bun la fotbal, întrucât, la un moment dat, ar fi fost asemănat cu celebrul jucător argentinian de fotbal, Mario Kempes.

În 2015, porecla se materializa în numele noii trupe, odată cu lansarea primului album „Regăsire”.

Rockerii gălățeni sunt rugați să se grăbească, întrucât biletele se vând în număr limitat. Ele se pot achiziționa, printre altele, și de aici.

Citește și: Cum recunoști un român în Bulgaria, fără să-l auzi vorbind