Andrei Caramitru, un nou derapaj împotriva celor anti-vaccin

Fostul consilier, un „abonat” al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, îi insultă pe românii care nu vor să se vaccineze. „Toți revoluționarii ăștia și toți anti vaxxerii. Ca sa se vaccineze le dai la centru așa : punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei. Uită de AUR, uita de oculta, uita de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, ii depășim până și pe israelieni”, a scris Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

În zilele trecute, îi catalogaze pe cei care protestau drept analfabeți funcțional și săraci. „Ăsția analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou in seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a scris la acel moment.

„Abonat” la CNCD

De altfel, Andrei Caramitru este un „client” al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), de la care a primit mai multe amenzi pentru derapajele sale de pe rețelele de socializare. Cea mai recentă astfel de amendă a venit săptămâna trecută, pentru afirmațiile discriminatorii făcute de acesta la adresa votanților PSD, în noiembrie 2020. Decizia CNCD a fost luată în unanimitate, în 24 martie, în urma autosesizării instituției. Amenda a fost în valoare de 3.000 de lei.

Postarea în cauză este următoarea. „Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu dementi populiști ? Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur – atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei.  Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație – oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Citește și: Caramitru Jr., amendat de CNCD pentru cuvintele grele cu care a descris electoratul PSD