Codrin Ștefănescu rupe tăcerea și vine cu noi informații cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19. Acesta a mărturisit că a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon, iar fostul lider PSD i-a mărturisit că nu i s-a agravat starea.

Se pare că Dragnea ține mult la comunicare, prietenie și liniștea sufletească a amicilor săi, astfel încât, după ce a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava de la închisoarea Rahova, acesta l-a sunat imediat pe bunul său prieten, Codrin Ștefănescu.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă!

M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Suntem îngrijorați. E un pericol

Cu toate acestea, avocata lui Dragnea este de altă părere. În mometul în care a apărut vestea infectării, Flavia Teodosiu a declarat că apropiații fostului lider PSD sunt foarte îngrijorați.

Într-o intervenție la România TV, Teodosiu a ținut să precizeze că nu are o informație clară în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia. De aici și panica printre prieteni și familie:

”În acest moment nu am o informație clară. Acum două zile era încă în regulă. Nu știm însă cum evaluează, domnul Dragnea nu poate lua legătura cu noi. Suntem îngrijorați. E un pericol, așteptăm să știm mai multe informații”, a spus Flavia Teodosiu.

Flavia Teodosiu anunța recent că Liviu Dragnea suferă de mai multe hernii la coloană.

Acesta a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Citește și: Liviu Dragnea, confimat pozitiv Covid-19

#News

Foto