Stela Popescu, uitată de Alexandru Arșinel?

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată”

Stela Popescu și Alexandru Arșinel / foto: preluare Kanal-D

Fostul șoț al regretatei actrițe Stela Popescu se declară mâhnit din cauză că, la aproape patru ani de la trecerea în neființă a marii doamne a teatrului românesc, lumea pare să o fi uitat pe aceasta. Așadar, Dan Puican observă cum, la început, imediat după decesul acesteia, scena publică fremăta, totul ca acum Stela Popescu să fie dată uitării. Ba mai mult, regizorul susține că acest gen de comportament ar fi caracteristic chiar și celor care pretindeau că îi sunt prieteni actriței, pe timpul vieții sale.

Stela Popescu, dată uitării? Acuzația lui Dan Puican

Cu toate că nu a dat nume, Dan Puican a spus că cei care i-au fost prieteni Stelei Popescu nu-și mai amintesc acum de ea. Puican a fost căsătorit cu Stela Popescu, însă ulterior au divorțat. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații de prietenie până în ultimii ani de viață ai artistei, regizorul mărturisind că prima dragoste nu se uită niciodată.

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec’, a declarat Dan Puican, potrivit Viva.ro.

Reacția lui Arșinel

Auzind despre declarațiile lui Dan Puican, Alexandru Arșinel a reacționat de îndată, bănuind că respectiva declarație se referă inclusiv la persoana sa. „Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuţii. El ştie foarte bine că eu am rămas printre puţinii oameni care o vizitează la cimitir”, a răspuns Alexandru Arșinel, menționând, de asemenea, că ultima dată când ar fi vizitat mormântul Stelei Popescu ar fi fost la Paști, însă imediat după nu ar mai fi putut, din pricina problemelor de sănătate pe care artistul le are în acest moment.

Citește și: Zanni, marele câștigător al Survivor România!