Ioana Năstase nu mai vrea să fie soție de general

Dacă n-a putut să o convingă să se împace cu el, Ilie Năstase i-a cerut Ioanei înapoi toate cadourile scumpe pe care i le-a făcut în timpul căsniciei

Ioana Năstase pare să se fi hotărât să divorțeze, în sfârșit, de Ilie Năstase. Cea de-a cincea soție a fostului tenismen, actual general, a mers la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț, în data de 3 martie, scrie Exquiz.ro. Cei doi au fost căsătoriți aproximativ doi ani, timp în care s-au antrenat într-un veșnic hei-rup presărat cu împăcari, despărțiri, și tot așa.

Ioana Năstase a cerut ajutorul poliției

În urmă cu două luni, aproape fosta soție a lui Ilie, Ioana Năstase, cerea ajutorul poliției în urma unui episod violent pentrecut între cei doi. Așadar, sătulă de accesele de agresivitate ale soțului ei, aceasta a deschis o acțiune de divorț, cu toate că, cel puțin inițial, femeia și-a dorit o despărțire amiabilă, la notar.

La negociere, lucrurile n-au decurs așa cum și-ar fi dorit Ioana Năstase, fostul sportiv refuzând să se ducă la psiholog, așa cum i-a cerut ea. Așadar, au ajuns la tribunal.

Ilie Năstase își vrea cadourile înapoi

Cu toate că Ilie Năstase a încercat să o facă pe Ioana să se răzgândească după ce aceasta a introdus acțiunea de divorț, eforturile sale au fost în zadar, astfel că i-a cerut acesteia înapoi toate cadourile scumpe pe care i le-a dăruit în timpul căsătoriei: mașina de sute de mii de euro, poșetele de firmă și pantofii cu „ștaif”.

„Eu și Ilie nu ne-am împăcat. Lucrurile sunt așa cum le știți. Nu știu ce o să îmi ia, la partaj. Sunt foarte multe lucruri dobândite de mine, din prima căsătorie. Plus că nu cred că o să facă asta. Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii”, a declarat Ioana Năstase, pentru playtech.ro.

Citește și: Ilie Năstase, orbit de gelozie, „are probleme cu trecutul Ioanei”