Anamaria Prodan ar fi plătit interlopi ca s-o „altoiască” pe presupusa amantă a lui Reghecampf

Interlopii au refuzat să o ajute pe Anamaria Prodan și s-au dus la Poliție să povestească totul

Foto: preluare Digi Sport

Anamaria Prodan pare să fi trecut la nivelul următor! Dacă vorbele frumoase și rugămințile nu par să fi dat rezultate, în ceea ce privește divorțul din ce în ce mai aproape, de Laurențiu Reghecampf, Prodan a apelat la „ajutorul unor prieteni” pentru a elimina competiția.

Anamaria Prodan ar fi plătit câțiva interlopi pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Supărată că i-ar fi stricat căsnicia, Anamaria Prodan ar fi apelat la ajutorul „de specialitate” al unor interlopi din Colentina, pentru a-i face felul femeii care ar fi intervenit între ea și Reghe. Cum interlopii au refuzat să o ajute, Anamaria s-a văzut nevoită să contacteze o altă grupare, însă nici cu aceștia nu ar fi avut noroc, din câte relatează Cancan.ro, în exclusivitate.

Interlopii s-au dus la Poliție!

Ba mai mult, bărbații contactați de Anamaria Prodan s-ar fi dus chiar și la Poliție, pentru a se autodenunța și pentru a o denunța, de asemenea, pe impresară.

Astfel, încercarea acesteia de a o intimida pe presupusa ei rivală s-a sfârșit cu ghinion. La poliție, denunțătorul ar fi povestit cum s-a întâmplat totul, cu subiect, predicat, însă și nume. Există marea posibilitatea ca, în curând, să existe și audieri.

Însă de ce au refuzat interlopii oferta? Potrivit publicației meționate anterior, aceștia nu ar fi vrut „să se lege la cap” cu un asemenea caz care implică nume sonore din fotbalul românesc.

Cert este că, după o asemenea ispravă, șansele de împăcare ale Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf para fi din ce în ce mai mici, de vreme ce Reghe și-a manifestat, în repetate rânduri, dorința de divorț. Mai mult, antrenorul i-ar fi spus Anamariei Prodan că își dorește ca aceasta să nu mai vorbească public despre situația sensibilă dintre cei doi.

Citește și: Anamaria Prodan nu-i dă voie lui Reghe să divorțeze de ea