Anamaria Prodan nu-i dă voie lui Reghe să divorțeze de ea

Divorțează, sau nu, Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan?

Foto: preluare Telekom sport

Cu toate că zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din ce în ce mai stridente, impresara le neagă, afirmând că, în realitate, nici nu s-ar pune problema de așa ceva. Mai mult, bârfele potrivit cărora cei doi ar avea o căsătorie doar de fațadă se rostogolesc prin publicațiile de profil de ani buni. Bașca, Laurențiu Reghecampf ar fi declarat că își dorește, într-adevăr, divorțul de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu renunță așa ușor la Reghecampf!

„Nu! Am vorbit cu Laur şi, gata! Mi-a spus Ana, opreşte circul ăsta”, a declarat Anamaria Prodan, scrie Adevărul. „Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea îşi face bani pe imaginea noastră şi pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noştri, nu vreau să mai vorbiţi nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară

„Şi aşa voi face!”

Anamaria Prodan a mai spus, de asemenea, că ar fi o dovadă de nebunie să comenteze fiecare știre apărută în presă, adăugând că și-ar dori ca speculațiile divorțului de Reghe să înceteze. „Soţul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soţul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur şi vom muri împreună. Şi nu vreau să mai aud aşa ceva. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a adăugat Prodan.

Mai mult, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie alături de Reghe, căreia i-a adăugat și o descriere: „Pentru că este vorba despre noi doi şi toţi oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Şi este despre noi doi şi toţi oamenii şi nu ştiu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!”.

Citește și: Sexy-mămica Nicole Cherry face senzație, într-un pictorial incendiar