Sexy-mămica Nicole Cherry face senzație, într-un pictorial incendiar

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, vor avea o fetiță! Fanii sunt în delir!

Foto: arhivă personală Nicole Cherry / preluare WOWBIZ

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone, în 2021. Și pentru că o carieră muzicală, în viața unui om, nu este totul, artista a decis să facă schimbări și în plan personal. Mai exact, la numai 22 ani, Nicole este însărcinată și extrem de fericită alături de jumătatea ei!

Nicole Cherry, mai fericită ca oricând!

Potrivit WOWBIZ, Nicole Cherry este, în acest moment, însărcinată cu primul său copil, iar sarcina este în al doilea trimestru deja. Chiar și așa, cântăreața nu-și dezamăgește fanii nici în acest clipe „grele”, continuând să posteze pe Instagram fotografii, spre deliciul admiratorilor săi, cei care, la rândul lor, nu au încetat să o complimenteze pe aceasta! Vorbe frumoase și inimioare cu duiumul!

Artista a pozat în mai multe rochii de vară care să-i scoată în evidență burtica de care, din câte se poate observa, este foarte foarte mândră! Are și de ce, pentru că Nicole Cherry arată senzațional, în ciuda sarcinii care, conform așteptărilor, are „darul” de a modifica un pic silueta oricărei femei, indiferent de conformație.

Potrivit declarațiilor vedetei, aceasta va avea, împreună cu iubitul ei, Florin, o fetiță. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.”, a declarat Nicole Cherry, potrivit publicației menționate anterior.

Citește și: Iulia Albu se căsătorește, însă Mihai nu îi „dă papucii” fostei soții