Iulia Albu se căsătorește, însă Mihai nu îi „dă papucii” fostei soții

Pantofii marca „Mihai Albu”, cei mai sărăcăcioși din întreaga colecție

„Scorpia” Iulia Albu se căsătorește, iar pentru această nuntă își dorea o pereche de pantofi făcuți de fostul soț, creatorul Mihai Albu. Însă acesta a refuzat-o, precizând la podcastului lui Măruță că pantofii marca „Mihai Albu” ar fi cei mai sărăcăcioși din colecția Iuliei, mai mult, că și-a promis după divorț că nu îi va mai creea niciodată vreun pantof acesteia.

Deși Iulia a insistat epe acest subiect, motivând că are „un calapod dificil”, iar Mihai știe acest lucru, acesta nu s-a lăsat deloc înduplecat și i-a amintit de promisiunea făcută. „Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”, a spus Mihai Albu, citat de Click.

Iulia: „Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți nouă ani și au divorțat în 2013, la dorința designerului de încălțăminte. Din căsnicia acestora a ieșit o minunăție de fată, iar pentru educația acesteia se ocupă acum ambii foști soți, amândoi ajungând la concluzia că este necesar ca fiica lor să nu simtă presiunea pusă de societate, lucru care se întâmplă de multe ori în cazul copiilor cu părinți divorțați. Mai mult, Iulia consideră că „decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, făcând referire la ceea ce trăiește acum, la atâția ani după divorț.

 „Am păstrat numele de Albu pentru a avea același nume cu fiica mea, Mikaela. Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a dezvăluit Iulia Albu la podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Pepe a refuzat-o pe Denise Rifai, elegant