Pepe a refuzat-o pe Denise Rifai, elegant

Motivul ține de viața sa personală, de fiicele sale pe care vrea să le protejeze

Pepe a explicat, într-un live pe YouTube, că nu vrea să participe la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, pentru că majoritatea întrebărilor nu ar fi despre el și cariera sa, ci despre fostele soții.

Mai mult, aceasta nu vrea să își expună viața personală, deoarece copilele sale nu s-ar simți confortabil ca acesta să discute despre mama lor, la tv, într-o emisiune unde întrebările sunt dintre cele mai indiscrete. O atitudine mai mult decât firească, de apreciat chiar, în toată vâltoarea vremurilor.

Potrivit Fanatik, în live-ul lui Pepe au fost prezenți Serghei Mizil și DJ-ul Silviu Andrei, iar acesta din urmă a vrut să lămurească „problema”, motiv pentru care a sunat-o pe Denise Rifai.

Pepe, așteptat, poate într-un alt format

Denise, naturală, a precizat că îl apreciază foarte mult ca artist, dar că și-ar dori în continuare să îl aibă în emisiunea sa, ca invitat.

Elegant, Pepe a refuzat, oferindu-i aceleași explicații pe care menționase și înainte de a fi sunată prezentatoarea. Deși Denise Rifai pare să fi înțeles motivul pentru care a fost refuzată, a precizat că invitația rămâne valabilă, poate pentru un altfel de format în care acesta să fie intervievat.

Poveste de iubire cu Yasmina

Divorțat de mama copiilor săi, Pepe pare că și-a regăsit liniștea sufletească alături de Yasmina, o brunetă focoasă cu care a fost surprins de curând. „Sunt cu ea bun prieten și m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă. Acum sper că nu voi fi recăsătorit. Mâine poate voi fi în compania altei fete, poimâne cu alta… Nu înseamnă că am o legătură amoroasă cu ele”, a spus Pepe, înainte de sărutul pătimaș surprins de cei de la Cancan. Sărut care părea să pecetluiască noua relație.  

Citește: Pepe se reinventează alături de Yasmina