Pepe se reinventează alături de Yasmina

Cântărețul a fost surprins sărutându-se pătimaș cu noua lui iubită

Foto: Playtech.ro

După ce, acum câteva zile, Pepe se plângea că nu și-ar fi dorit să divorțeze de soția lui, Raluca, însă că nu prea a avut de ales, decizia aparținându-i acesteia, cântărețul se afișează cu noua lui cucerire, o altă brunetă focoasă, pe nume Yasmina.

Dovada că Pepe și-a refăcut viața amoroasă

Pepe și Yasmina / foto: preluare Cancan.ro

De altfel, nu e prima dată când Pepe este văzut alături de Yasmina, în public. Cu toate astea, este prima dată când artistul își asumă public relația cu aceasta, fiind observat de Cancan.ro în timp ce se fotografiază, dar și sărută cu femeia, într-un local.

Iată ce afirma Pepe, în urmă cu puțin timp: „La mine, viața este viață, ne place tuturor. Suntem invitați, interacționăm cu toată lumea, așa este frumos. Îmi priește distracția. Alături de fata cu care am fost în local nu trăiesc nicio poveste de dragoste. Îmi place cum sunt acum, un bărbat liber”, spunea acesta, conform sursei citate anterior, adăugând că momentan, nu vrea nicio relație. „Sunt cu ea bun prieten și m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă. Acum sper că nu voi fi recăsătorit. Mâine poate voi fi în compania altei fete, poimâne cu alta… Nu înseamnă că am o legătură amoroasă cu ele”, a mai spus Pepe.

Se pare că, între timp, s-a răzgândit!

Citește și: Operațiunea „pliciul” revine: Bahmu și Prigoană, din nou împreună?