Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua. Sursa foto: cancan.ro

Carmen de la Sălciua nu a uitat să-i transmită un mesaj emoționant mamei iubitului ei, cu ocazia zilei de 8 martie. Artista demonstrează că povestea ei de dragoste cu Marian Corcheș evoluează de la o zi la alta. Carmen face parte deja parte din familie, ea având o relație specială cu Maria Corcheș, mama iubitului ei.

Carmen de la Sălciua a continuat relația cu Marian Corcheș, chiar dacă acesta încă era un bărbat căsătorit în acte. De mai bine de o lună, iubitul artistei a divorțat iar cei doi nu-și mai ascund iubirea în față lumii.

În această dimineață, Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit cele mai importante femei din viață ei. Ea le-a transmis câte un mesaj pe rețelele de socializare. După mesajele transmise mamei, surorii și bunicii ei, artista a scris un mesaj special și pentru mama iubitului ei.

„Se spune că dacă un bărbat respectă și iubește femeia de lângă el … asta înseamnă că a fost crescut de o regină! Adevărate vorbe! A fost crescut de o regină, care merită toată aprecierea și respectul. La mulți ani, Maria Corcheș!”, a scris Carmen de la Sălciua în cadrul postării.

Cântăreața a postat un mesaj special pentru mama ei. Carmen i-a transmis celei care i-a dat viață cât de mult o iubește.

„Rugăciunile tale m-au purtat și am străbătut necunoscutul însă am dus cu mine peste tot, ce am primit de acasă ! Cei 7 ani frumoși și importanți ! Ai fost omul care dacă erau 4 Porții de plăcintă și erau 5 oameni …ție niciodată nu îți plăcea plăcinta ! Asta faci și acum ! Asta ai făcut întotdeauna ! Mulțumesc lui Dumnezeu că vă am :Mama, Bunica Sora! Cu litere mari sunteți scrise și în inima mea ! Vă iubesc! La mulți ani ! La mulți ani tuturor femeilor din lumea asta frumoasă. Cea mai importantă femeie din Univers. La mulți ani, mamă!”, i-a transmis artista mamei sale, de 8 martie.

Carmen Tănase: „Scena și băiatul meu luminează viața mea”