Oana Sîrbu și Ștefan Bănică (B1 TV)

Oana Sîrbu, Ștefan Bănică, dar și Tudor Petruț s-au reîntâlnit la 35 de ani de la apariția filmului „laitmotiv” a generații de liceeni, care a dat și melodia ce rulează pe „repeat” la fiecare final de ciclu liceal.

„S-a strigat și anul acesta catalogul” a scris Ștefan Bănică ca descriere pentru poza în care este alături de Dana și Șerban. Actorii din prea cunoscutul film cu și despre adolescenți au rămas prieteni și se revăd an de an, atunci când Tudor Petruț (Șerban), stabilit în SUA, revine în România, relatează Click.

Șerban, Mihai și Dana (Facebook Ștefan Bănică)

Poza arată cât de încântați sunt de această revedere, cei care se aflau în urmă cu 35 de ani într-un „triunghi amoros”, dar mai ales că prietenia lor nu ține cont nici de distanță, nici de pandemie.

Ștefan Bănică a mai publicat o fotografie de la reuniunea cu Tudor Petruț. În respectiva fotografie apar Ștefan Bănică, Tudor Petruț, Virgil Ianțu și Adrian Vîlcu, care l-a interpretat pe elevul Radu în Liceenii. „Hai, că nu ne ținem chiar rău. Mă rog, eu sunt cel mai tânăr și cel mai alb”, a scris Virgil Ianțu.

Tudor Petruț și-a construit o carieră frumoasă în Statele Unite ale Americii. Acesta se află în România în aceste zile și mai stă doar o scurtă perioadă de timp pentru a-și rezolva o serie de probleme, dar și pentru a-și vizita rudele, prietenii și foștii colegi de breaslă. „Întâlnirea noastră a fost ca de obicei, nostalgică. Am depănat amintiri… A fost frumos și mă bucur că i-am revăzut. Mi-a făcut mare plăcere. Am venit în vacanță în România, dar și cu treburi.”, a spus Șerban, pentru Click.

Citește și: Cum arată acum fiica Andreei Marin și-a lui Ștefan Bănică Jr.