Cum arată acum fiica Andreei Marin și-a lui Ștefan Bănică Jr.

Violeta, fiica Andreei Marin și-a lui Ștefan Bănică Jr. se dovedește la fel de frumoasă și talentată ca fratele său mai mare, Ștefan Radu Bănică

Foto: Fanatik.ro / Andreea Marin, Ștefan Bănică și fiica lor, Violeta

În urmă cu mulți ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. făceau senzație, anunțând că formează un cuplu. Din acel moment, atenția presei de profil s-a mutat, iremediabil, pe relația dintre cei doi, materializată, ulterior, într-o căsătorie fără „happy-end”. Însă în ciuda căsătoriei eșuate dintre cei doi, care nu se știe sigur de ce s-a încheiat (cu toate că au existat fel de fel de speculații), atât fosta zână a surprizelor, cât și fostul său partener de viață se pot lăuda că „s-au ales totuși cu ceva”, și anume cu un copil frumos care, 13 ani mai târziu s-a transformat într-o adolescentă superbă.

Violeta, fiica Andreei Marin și-a lui Ștefan Bănică Jr., o adolescentă frumoasă și talentată

Arhivă personală – Andreea Marin

Potrivit relatărilor Andreei, fiica sa, Violeta, pare să fi moștenit simțul artistic al tatălui său, fiind orientată către muzică încă de la această fragedă vârstă. Mai mult, adolescenta este, tot potrivit informațiilor date de părinții acesteia, o tânără responsabilă și muncitoare. La toate aceste calități se adaugă și talentul la pictură!

Cu atâta talent într-ale artelor și cu un asemenea fizic, drumurile Violetei prin viață se anunță line, fără obstacole. Iar dacă cumva au să apară obstacole, cu siguranță acestea vor fi netezite de faima părinților ei!

Celălalt copil al lui Ștefan Bănică Jr., pe punctul de a atinge celebritatea

Ștefan Radu Bănică este primul copil al cunoscutului cântăreț, dintr-o altă căsnicie. Băiatul de 19 ani se poate lăuda deja cu celebritatea, fiind invitat de Antena 1 să concureze în ultimul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, emisiune în care tânărul și-a dovedit, cu vârf și îndesat, calitățile vocale și actoricești.

Ștefan Radu Bănică, primul copil al lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud, iar internetul a luat-o razna