Andreea Raicu a pozat nud, iar internetul a luat-o razna

Fotografia a fost postată pe Instagram și a strâns, într-un timp extrem de scurt, peste 36.000 de aprecieri

Andreea Raicu / Foto: preluare Ciao.ro

Fosta prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu, a rupt internetul în două ieri când a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care diva nu poartă haine. „Din perioada în care eram închiși in casă”, scrie Andreea Raicu, sugerând că în lockdown s-ar fi plictisit atât de mult, încât a recurs inclusiv la fotografia nud, ca mod de destindere. „Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în acesta perioada. Mai avem și altele și și mai și”, a adăugat aceasta, încercând să le activeze fanilor imaginația.

Andreea Raicu: „Să le postăm sau…?”

Andreea Raicu este, fără niciun dubiu, o femeie frumoasă. A fost frumoasă și a continuat să fie frumoasă până în prezent. La 43 ani, vedeta se poate lăuda cu un trup de invidiat. Cu siguranță, un asemenea trup nu se întreține ușor, ceea ce dovedește faptul că aceasta pune mare preț pe un stil de viață sănătos, însă și pe sport.

Nici măcar Mihaela Rădulescu n-a rămas indiferentă acestei fotografii, comentându-i Andreei: „Superbă”.

De altfel, Andreea a reușit să-l „farmece” inclusiv pe actorul Mihai Bendeac, cel care a mărturisit în cadrul unei emisiuni „iUmor” că diva este o femeie foarte frumoasă – afirmație susținută, de altfel, inclusiv de colegul său de pupitru, Cheloo. Raicu a fost invitată în emisiunea mai sus menționată, oferind un roast de excepție.

Citește și: Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu