Patru persoane grav rănite în urma coliziunii între un microbuz, un autoturism și un TIR pe Valea Oltului

Accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

SMURD
SMURD

Trei adulți și un copil au fost transportați la spital marți, după ce microbuzul în care erau s-a lovit cu un autoturism și un TIR pe DN 7, în județul Vâlcea. Doi răniți au necesitat intervenția echipajelor de descarcerare, traficul fiind blocat complet, potrivit stiripesurse.ro.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

Au intervenit forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, precum şi 3 ambulanţe SAJ. Potrivit ISU Vâlcea, în incidentul rutier au fost implicate un microbuz, un autoturism şi un autocamion (care transporta cherestea), dar şi 7 ocupanţi. „Persoanele încarcerate/blocate (una blocată și una încarcerată) au fost extrase cu celeritate de salvatorii vâlceni și au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului.

În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulți și un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ.

Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au comunicat reprezentanții ISU Vâlcea. În microbuzul cu numere de Sibiu, una dintre persoane era încarcerată, alta fiind blocată, ele fiind scoase de pompieri şi predate echipajelor medicale. ”În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulţi şi un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD şi SAJ”, a comunicat ISU. IPJ Vâlcea a precizat că, în zona accidentului, traficul este blocat total, fiind deviat pe DJ 703G şi DJ 703L Dăeşti – Călimăneşti.

Alertă de vânt puternic în Capitală și 19 județe