Utilizatorii WhatsApp pot bloca automat apelurile nedorite

Aceasta poate fi activată de la Settings – Privacy – Calls, unde trebuie activată opţiunea Silence Unknown Callers.

Utilizatorii WhatsApp au acum la dispoziţie o opţiune prin care pot scăpa de apelurile audio nedorite, al căror număr a luat amploare în anumite regiuni. WhatsApp a introdus săptămâna aceasta o funcţie prin care pot fi blocate automat apelurile de la persoane necunoscute, al căror număr nu există în agenda de contacte, potrivit g4media.ro.

Opţiunea este văzută ca un fel de ultimă măsură pentru cei care primesc foarte multe apeluri audio nedorite, ceea ce este o mare problemă în anumite ţări. În India, cea mai mare piaţă WhatsApp, cu peste 500 de milioane de utilizatori, spam-ul a devenit o adevărat problemă pentru utilizatori, în special în ultimele luni.

Aceasta poate fi activată de la Settings – Privacy – Calls, unde trebuie activată opţiunea Silence Unknown Callers.

Cu această opţiunea activată, toate apelurile de la numere necunoscute vor fi automat blocate. Apelurile blocate astfel vor fi, totuşi, afişate în lista de apeluri, în caz că utilizatorul realizează că a pierdut un apel important. WhatsApp lucrează intens la modernizarea aplicaţiei rămase în urma rivalilor din punct de vedere funcţional. Doar în ultima vreme au fost adăugate funcţii precum editarea mesajelor trimise, partajarea ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la acelaşi cont şi, nu în ultimul rând, noile canale publice de discuţii.

Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT