Actorul Will Smith i-a cerut public scuze lui Chris Rock

El l-a pălmuit la premiile Oscar.

Will Smith, actorul care a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „King Richard”, i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la premiile Oscar.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”. Filmul este lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare. Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, ea suferind de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Will Smith a scris luni într-o postare pe Instagram că a avut un comportament „inacceptabil şi de neiertat”, după ce a urcat duminică pe scena galei Oscar şi l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock.

Will Smith: „Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris”

El a strigat înainte: „Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”. Will Smith a scris pe Instagram că glumele pe seama lui fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a soţiei sale Jada a fost prea mult pentru el de suportat şi a reacţionat emoţional. Will Smith a recunoscut că a întrecut măsura și a greșit. El a scris luni în mesajul pe Instagram că violenţa sub toate formele ei este „otrăvitoare şi distructivă”.

„Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”, a mai scris el.

După ce a câştigat premiul Oscar, Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a prezentat scuze publice Academiei Americane de Film şi colegilor săi de breaslă nominalizaţi la categoria „cel mai bun actor”, dar nu şi lui Chris Rock.

„Aş vrea să îmi cer scuze Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanţilor şi tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume”, a insistat actorul.

Fotbaliștii tricolori au moralul scăzut înaintea meciului cu Israel