Dan Bittman
Dan Bittman / Foto: B1 TV

Pentru că lipisise prea mult timp de pe „sticlă”, Dan Bittman a revenit cu noi „dezvăluiri” bazate pe absolut nimic. În opinia sa, autoritățile ar fi putut să fie ceva mai proactive, să ia aminte de la alții, ca de exemplu de la el, dar n-au făcut-o. „L-am văzut pe domnul Arafat care tot spune o chestie, eu am spus-o de anul trecut, nu e ideea mea, e ideea altora, aceea de a face întreprinderile să intre fiecare la alte ore dimineața, pentru a reuși să decongestionăm puțin metroul. El o spune de un an și nimeni n-a făcut-o, și era în mâna lui și a Guvernului să o facă”, a spus Bittman la B1TV.

Dan Bittman: „Noi toți vorbm și ne învârtim în cerc pe niște legi proaste, niște măsuri proaste, dar ne place să vorbim, că e COVID la modă. Eu nu cred în chestiile astea, nu așa se face”

Eu aș face enclave, apropo de teste și de studii. I-aș lăsa pe oameni să trăiască într-o enclavă într-un anume fel și pe alții să-i pun în alt fel și atunci se va vedea rapid cine are dreptate. Două orașe luate la întâmplare, cu spital COVID, unii fără restricții, unii cu restricții.

Mai mult, Dan Bittman a mai spus că oamenii mor oricum și că suntem în aceeași marjă. „Nu o spun cu cinism. Suntem în aceeași marjă în care eram și acum un an, și acum doi ani, nu se moare mai mult România anul ăsta decât se murea în 2019. Greșeala pe care o facem e să cădem dintr-o extremă în alta. Eu sunt în continuare pentru prevenție pentru că nu putem să ne purtăm inconștient față de un lucru pe care nu-l controlăm în totalitate, dar nici măsurile astea nu mi se pare că sunt coerente”, a mai spus Dan Bittman.

Citește și: Esteticianul Adina Alberts cere bani pentru „lupta” împotriva Covid