Esteticianul Adina Alberts cere bani pentru „lupta” împotriva Covid

„Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală”

Prea cunoscuta Adina Alberts, medic (estetician), o luptătoare împotriva a ceea ce înseamnă pandemia cu noul coronavirus a ajuns la capătul puterilor, într-o „luptă inegală”, motiv pentru care apelează la bunătatea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Astfel, Adina Alberts a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care se arată epuizată de atacurile celor care o fac impostoare.

„De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea”, a scris Alberts, pe pagina sa de Facebook.

Luptă cu „forțe inepuizabile, care folosesc banii publici”

Aceasta a precizat că toate informațiile oferite, de la începutul pandemiei, au venit întotdeauna cu documente solide și fapte. „Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte  lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță.  Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi”, a mai spus Adina Alberts.

Medicul estetician se numără printre medicii care au negat pandemia. Chiar și la momentul în care soțul acesteia, Viorel Cataramă, a fost diagnosticat cu Covid.

Citește și: Andi Moisescu are Covid, Olivia Steer scoate leușteanul din cămară