Cel mai probabil Olivia Steer va fi foarte ocupată zilele acestea cu scoaterea ingredientelor minune din cămară. Și, cel mai probabil, se va lăuda pentru a mia oară, că a reușit să învingă în lupta împotriva soluțiilor medicilor. Pentru că are o cămară plină cu leacuri pe bază de mămăligă și leuștean sacru.

Virusului nu-i pasă că pe soția ta o cheamă Olivia Steer și se ocupă cu protestele anti Covid, anti vaccin și anti medici. Virusul are nevoie de o gazdă și, chit că ești soțul Oliviei, tot gazdă rămâi.

Andi Moisescu nu a fost cruțat, indiferent de teoriile în care crede sau nu crede a sa Olivia. Andi a decis să facă anunțul sâmbătă, 31 octombrie: a fost infectat cu noul coronavirus, crede în virus și a ales să aibă grijă.

Cu calm, cu optimism și cu sinceritatea la el, celebrul prezentator tv s-a izolat și susține că a luat toate măsurile necesare recomandate de medici. Cu alte cuvinte, folosește medicii și sfaturile medicale doar când ajunge într-o situație în care usturoiul și pătrunjelul nevestei nu mai dau randamente. Cu toate acestea, juratul emisiunii de talente a mărturisit că nu are niciun fel simptom și se arată pozitiv în ceea ce privește recuperarea sa. Cu alte cuvinte, a făcut o formă ușoară, atât de ușoară încât va putea fi negată de Olivia Steer.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu după ce a aflat că are coronavirus.

Citește și: Olivia Steer, această morbidă zână a leușteanului: ”Luați-vă viețile!”

#News