Fie că sărbătorești sau nu Halloween-ul, dată fiind vremea mohotâtă de afară, un serial bun într-o astfel de zi, n-are cum să dea greș, mai ales că e și weekend. În acest sens, redacția HashtagNews.ro a încropit o foarte-foarte mică listă din care poți alege serialul care să-ți anime sau, după caz, să-ți „înfricoșeze” ziua de 31 octombrie, cea în care se spune că toate spiritele au cale liberă spre lumea celor vii.

Ratched

Dacă ți-a plăcut „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, fie cartea ori ecranizarea acesteia, cea cu Jack Nicholson în rolul principal, află că există și povestea de dinaintea poveștii, poveste care se concentrează pe viața asistentei Ratched. Serialul este realizat de producătorii celebrei serii American Horror Story, având-o în rolul principal deja celebra Sarah Paulson și pe Sharon Stone (care nu mai are nevoie de nicio prezentare) și Cynthia Nixon (cunoscută pentru „Totul despre Sex”) în roluri secundare.

Citește și: Filme românești pe care le poți urmări pe Netflix

The Haunting of Bly Manor

O alegere la fel de potrivită unei asemenea zile este și The Haunting of Bly Manor, o poveste cu fantome… ca la carte. Acțiunea se petrece într-un conac englezesc cu istorie și povești spuse sau… nespuse. Cu toate că The Haunting of Bly Manor pare povestea clasică cu spirite rătăcite, ochiul privitorului va fi încântat de o manieră nouă, adaptată zilelor noastre, manieră care, în ciuda aparențelor, nu alterează izul de poveste clasică. The Haunting of Bly Manor este numele sezonului cu numărul doi al francizei, numele sezonului unu fiind The Haunting of Hill House, de asemenea, o ecranizare reușită și potrivită astăzi, și nu numai.

Ambele pot fi vizionate pe Netflix.

Citește și: Halloween, sărbătoarea „americană” a fricii asumate

#News