Olivia Steer
Olivia Steer

Olivia Steer a găsit noi dovezi. Virusul nu există, masca nu te protejează, iar zâmbetul și îmbrățișările ar fi soluția pentru pandemie.

Nu știu ce anume a determinat-o pe Olivia să apeleze la tăcere în anul 2020, dar cei care știu să-și folosească materia cenușie cam regretă momentele de liniște. Am sperat cu toții că s-a găsit cineva care să-i taie accesul la net. Sau că a rămas blocată prin vreo debara.

A ieșit de la naftalină, și-a agățat o poză cu Scufița Roșie pe Facebook și, tot pe Facebook, emite păreri și alunecă mai ceva ca bunicuța în gura lupului. Și pentru că nu derapează doar în păreri și convingeri, are de furcă și cu logica frazei. Și nici la capitolul gramatică nu stă tocmai pe roze:

”În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),

2. ieșiți în aer liber,

3. faceți sport și alergați in parcuri,

3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,

4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,

5. luați-vă imunitatea înapoi

6. și viețile!”

Asta a scris pe Facebook zâna usturoiului, a pătlaginei și a leușteanului vindecător și atotputernic.

Nu știm despre ce noi dovezi vorbește Olivia, nu ne interesează, râdem amar și ne întoarcem la cele 6.546 de cazuri noi. Pentru că, da, România a depășit 6.500 de îmbolnăviri zilnice. Sunt aproape 1.000 de cazuri grave la ATI, iar Steer vorbește despre zâmbetul care te protejează și masca inutilă.

Iar dacă nu ar fi prostie, am putea să da vina pe tupeu. Un tupeu morbid.

Citește și: Horia Brenciu clachează și îl numește frustrat pe Bittman

#News