Adriana Bahmuțeanu este impresionată de alegerile de viață ale lui Irinel Columbeanu. Nu, nu este vorba despre fostele alegeri, ci despre cele actuale: ieftine, triste și în rate.

Și, dacă analizăm bine, nu sunt alegeri, ci consecințele unui trecut, consecințele unor greșeli făcute de Irinel Columbeanu. Așa se întâmplă când nu știi matematică: va trebui să plătești înzecit mai târziu. Și tot așa se întâmplă când gândești prea mult cu inima.

Fostul afacerist se luptă cu falimentul, nu mai trăiește într-o vilă, ci cu chirie, a renunțat la cercurile selecte și la lux. Și, mai mult decât atât, nu îl ajută nimeni și nici nu este compătimit.

Și pentru că nu este compătimit, Adriana Bahmuțeanu a ales să fie mama răniților și a comentat pe seama situației în care a ajuns acum Irinel Columbeanu. Bahmuțeanu dă vina și pe fostele cuceriti ale fostului afacerist și a ales să le atace pe femeile care au făcut parte din viața acestuia și pe care acesta le-a ajutat de-a lungul anilor.

”Cât de crudă e viață uneori!!!  Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… în plus, vilă somptuoasă a fost pusă la vânzare…  Mă întreb oare câte din femeile care i-au marcat viața -pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră –  îi sar acum în ajutor!??!!! 

Fie cu o vorba bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri… Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rău, ba din contra, grație și lui Irinel…

P. S. de asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu…”, a spus Adriana Bahmuțeanu, impresionată de situația actuală a lui Irinel Columbeanu.

Citește și: Horia Brenciu clachează și îl numește frustrat pe Bittman

#News

Foto