Frustrat, negativist sau revoltat, Dan Bittman a reușit să fie în centrul atenției în anul 2020 mai mult ca niciodată. Nu a existat zi fără o știre legată de membrul trupei Holograf, nu a existat zi fără razboaie pe paginile de socializare și nu a existat zi fără ca vreun coleg de breaslă să-i ia apărarea. Sau, din contră, să-l blameze.

Dacă Bittman a câștigat urmăritori sau a piedut din fani, este greu de spus. Un lucru este, însă, cert: multe persoane publice au ales să critice, dar să păstreze, totuși, un dram de neutralitate.

Neutru a fost și răspunsul lui Horia Brenciu la adresa lui Dan Bittman. Brenciu îl consideră ușor frustrat și, într-un interviu recent, a ales să pozeze în prieten și psiholog.

”Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva.”, a spus Horia Brenciu în interviu.

Brenciu nu se oprește aici și încearcă să caute și câteva scuze. Artistul a precizat că Dan Bittman și-a exprimat doar părerea personală, la fel cum se întâmplă și în cazul altor artiști pe care îi cunoaște. De asemenea, Brenciu alege să nu învârtă cuțitul în rană când vine vorba de coronavirus, preferând optimismul și subiectele legate de suflet și dragoste.

„Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a mai declarat Horia.

Citește și: Bittman are ambiții: când va fi mare, vrea să se facă Arafat

#News