Scandal între patru bărbați terminat în arestul Poliției

Ei s-au luat la bătaie după ce au consumat alcool

Un scandal a avut loc pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Patru barbati s-au luat la bătaie dupa ce au consumat alcool, unul dintre ei fiind bătut de ceilalţi trei, acesta ripostând şi folosind un spray iritant, anunță IPJ Prahova, potrivit ziare.com.

Poliţiştii au început verificările în acest caz după ce mama unui bărbat de 22 de ani a reclamat că fiul său a fost bătut de alte persoane.

Unul dintre agresori i-a provocat o plagă cu un cuţit, victima refuzând să fie dusă la spital. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în altercaţie au fost implicaţi patru bărbaţi cu vârstele de 21, 22, 29 şi 44 de ani, din comuna Bărcăneşti, cel de 22 fiind agresat fizic de ceilalţi bărbaţi, fiind împins şi lovit cu pumnii, unul dintre agresori provocându-i o plagă cu un obiect tăietor înţepător.

Tot din verificări, a rezultat faptul că tânărul de 22 de ani, în timpul altercaţiei ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pulverizând în direcţia unuia dintre ceilalţi bărbaţi”, informează reprezentantii Poliţiei judeţene Prahova. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pentru toţi cei patru bărbaţi implicaţi. Luni, aceştia vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte masuri preventive. Schioare surprinsă de o avalanşă în Munţii Rodnei