Dan Teodorescu
Dan Teodorescu

Donald Trump a pierdut fotoliul prezidențial, dar a câștigat o poezie. Sperăm să-l inspire, să-l liniștească și să-l consoleze, pentru că, de amuzat, mai greu. Donald nu prea pricepe umorul, sarcasmul sau ironia, mai ales că vine din partea unui maestru al ironiilor fine și al replicilor acide.

Este vorba despre o postare scrisă de Dan Teodorescu, cu măreață ocazie a aflării rezultatului alegerilor prezidențiale din SUA. Donald Trump a pierdut cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, Dan Teodorescu scrie o glumă despre o glumă per se: Donald.

Și are întrebări întrebătoare și amuzante:

”Cui ne-ați lăsat?

Cine o să mai construiască zidul ăla trainic şi frumos?

Cine o să mai apuce doamnele de păsărică?

Cine o să ne mai propună să ne injectăm dezinfectant?

Ați încercat să faceți lumea un loc mai bun, domnule Trump, da’ n-ai cu cine.

You have no one with whom, cum ar veni”, a scris Dan Teodorescu pe pagina persoanală de Facebook.

Desigur, întrebările vor rămâne fără răspuns, așa cum a rămas și Donald fără replică. Sau fără alegători.

Până una-alta, despre Statele Unite, numai de bine: președintele-ales Joe Biden și-a intrat în mână și continuă lupta, de data aceasta este vorba despre o luptă împotriva pandemiei și nu împotriva lui Trump. În același timp, a salutat anunțul Pfizer în legătură cu apariția vaccinului, dar a spus că vor mai trece luni bune când acesta va fi disponibil pe scară largă. De asemenea, Biden l-ar putea numi pe fostul președinte Barack Obama ambasador al Statelor Unite în Marea Britanie, conform unor surse citate de Sunday Times.

Citește și: Formația Taxi a compus o poezie pentru Dan Bittman: ”Ţara e plină de proşti”

#News