Loredana Groza
Loredana Groza

Are 50 de ani, iar numele de Loredana Groza continuă să rămână în topul discuțiilor picante. Este, a fost și va fi mereu o prezență care nu trece neobervată, fie că vorbim de spiritul libertin sau de bârfele din tabloide legate de numărul exact al operațiilor estetice. S-a discutat puțin despre viața de cuplu a artistei și, până să se căsătorească, Loredana recunoaște că a avut diverse relații, dar toate au fost trecătoare.

Întrebarea care se pune este: ”Cum era adolescenta Loredana Groza?”. A răspuns povestind despre flirt, băieți, relația cu mama, dar și despre interese. Sau, mai exact, despre dezinteres, vedeta recunoscând că, în anii adolescenței nu era interesată de băieți. A adăugat faptul că iar când și-a început viața sexuală relativ târziu, dar o discuție cu părinții despre acest subiect i s-a părut tabu.

”Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”.

Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvăluit Loredana Andreei Esca în cadrul unei intervenții la o emisiune de radio.

Citește și: Videoclip explicit: Loredana este cenzurată pe Youtube

#News