Discutată, blamată, admirată sau cenzurată, Loredana șochează din nou mințile înguste din România. A lansat în urmă cu câteva luni o piesă. Toate bune și frumoase, până a apărut videoclipul care a făcut gospodinele să recurgă la cruci și rugăciuni. Melodia se numește ”Sex pe canapea” și a fost interzisă pe canalul Youtube pentru simplul motiv că Loredana este prea sexy, iar piesa vorbește cu prea multă sinceritate despre relații.

Loredana este mulțumită de rezultat, videoclipul nu ar șoca dacă ți-ai folosi câtuși de puțin materia cenușie, dar persoanele care nu au peste 18 ani nu îl pot viziona.

Că este cenzură, protecție sau prea multă sensibilitate, cântecul lansat este unul important pentru Loredana Groza. Îl numește un cântec extrem de personal și insistă pe relația intimă între doi parteneri – protagoniștii se dezbracă, apoi ”trec la acțiune”, potrivit Protv.ro.

Loredana refuză să fie cenzurată și în viața de zi cu zi, rămâne atentă la întrebările celor care contează și explică secretul imaginii pe care o promovează:

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație.

E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza pentru revista VIVA.

Citește și: Delia nu scapă de grija care-i chinuie pe români: Când faci un copil?

#News