Andreea Esca dezvăluie secretul succesului unei relații de 21 ani

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul…”

Foto: preluare Playtech.ro

Cea mai cunoscută și iubită prezetatoare de știri, Andreea Esca, dezvăluie care este secretul unei relații lungi și liniștite. Nu de alta, însă căsătoria acesteia cu Alexandre Eram pare desprinsă din poveștile utopice, cele care, rareori devin realitate în lumea noastră agitată și lipsită de substanță.

Care este secretul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram?

Adevărul gol-goluț, dezvăluit chiar de prezentatoarea de la Știrile PRO TV: „A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!’, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a declarat Andreea Esca, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Așa cum se întâmplă în orice relație, și în relația dintre Alexandre Eram și Andreea Esca s-au mai iscat certuri, contre sau nemulțumiri. „Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mai mărturisit Andreea Esca pentru sursa citată.

Ba mai mult, „știrista” a vorbit inclusiv despre silueta de invidiat pe care o are. „Secretul este să punem lacăt pe frigider. Nu există alt secret. Că sport fac la același nivel la care făceam și înainte, doar că, odată cu vârsta, trebuie să mâncăm mai puțin. Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor să vă spun… Mănânc mai puțin, tot 3 mese, dar mai mici și mai sănătoase. Suc n-am băut niciodată, beau apă, pâine mai puțină, mai fără zahăr…”, a mai spus Andreea Esca, pentru aceeași publicație.

Citește și: Rețeta insuccesului în dragoste: el cu banii, ea cu anii. Laura Dincă îl iubește și-acum pe Boureanu, dar platonic