Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu e ca în familia tradiţională”

Cu toate astea, diva spune că nu vrea să sufere: „Nu știu ce ne rezervă viața”

Foto: preluare Click.ro

Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația sa cu parașutistul Felix Baumgartner, cel cu care împarte aceeași casă și același pat de ani de zile. Și cum, în spațiul public a început, în ultima perioadă, să circule informația potrivit căreia cei doi s-ar fi despărțit, Mihaela a ținut să lămurească situația, vrând să pună stop tuturor zvonurile care „planează” în jurul relației dintre cei doi, în ultima vreme.

Mihaela Rădulescu: „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă”

Mai mult, Mihaela Rădulescu a ținut să sublinieze că în familia ei e altfel, „nu e ca în familia tradiţională românească”, adăugând că nu vrea să-și fac planuri care să nu-i iasă. „Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mai spus Mihaela Rădulescu, la emisiunea de la PRO TV, citată de Click.ro.

Rădulescu a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, înaintea Andreei Marin. Ulterior, s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg. Imediat după divorțul de acesta a intrat într-o relație cu prezentatorul de televiziune Dani Oțil, pe care l-a părăsit pentru Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu e ca în familia tradiţională”

Citește și: Andreea Esca dezvăluie secretul succesului unei relații de 21 ani