Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare

El s-a accidentat cu o armă de vânătoare

Vinatoare
Vinatoare sursa foto pixabay

Un bărbat de 29 de ani din comuna Telciu a ajuns vineri seara cu răni grave la spital după ce a fost împușcat în antebraț în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul a avut loc într-o pădure de pe raza localităţii Telcişor, potrivit ziare.com.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale, fiind accidentat cu o armă de vânătoare

Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor al SMURD, cu o plagă prin împuşcare la antebrat. El a fost stabilizat şi predat, conştient şi cooperant, echipajului de terapie intensivă mobilă, care l-a transportat la spital, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. 

„Astăzi, 8 decembrie,Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale, fiind accidentat cu o armă de vânătoare. Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase

Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcişor, la o partidă de vânătoare autorizată. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Actorul Ryan O’Neal din Love Story a murit la 82 de ani