Iubită de mulți, urmărită de și mai mulți, Simona Halep a devenit un adevărat brand. Orice autograf se poate vinde, așa cum se vând mingi de tenis, tricouri sau echipamente sport de tipul celor folosite de ea.

Mai mult decât atât, există chiar și o școală de tenis care îi poartă numele. E nevoie de o scurtă incursiune pe site-urile care facilitează cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii, pentru a afla cât costă un autograf marca Simona Halep.

Și totuși: care a fost primul autograf cerut de însăși Simona?

”La vârsta aia poate e un pic greu, intervine adolescența, și ai dorințe foarte mari, să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri. Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil a fost ideal. Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate”, a declarat Simona Halep.

”L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren”, povestește Simona Halep.

Andrei Pavel nu a fost însă singurul: „Apoi Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis, seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun”, a mai spus sportiva.

Citește și: Simona Halep și-a făcut un cadou de ziua ei, acces în turul doi la Roland Garros

#News