Adriana Iliescu i-a mărturisit fiicei sale, Eliza, adevărul

Elizei i s-a explicat pas cu pas cum a venit pe lume

Foto: preluare Fanatik.ro

Adriana Iliescu este socotitiă a fi cea mai în vârstă femeie din țara noastră care a reușit să aducă pe lume un copil. La vremea respectivă, cazul femeii făcea înconjurul României, știrea ajungând chiar și pe meleaguri străine. Acum, Adriana are vârsta de 83 ani, în timp ce fiica sa, Eliza, a ajuns la vârsta la care își dorește să știe adevărul despre modul în care a fost adusă pe lume, însă în mod deosebit în legătură cu identitatea tatălui acesteia.

Adriana Iliescu, nevoită să-i spune Elizei adevărul!

Pentru că Eliza începuse să-i adreseze din ce în ce mai multe întrebări, Adriana Iliescu a considerat că a venit, în sfârșit, momentul în care să-i spună copilei sale adevărul – cu toate că, în epoca internetului, nu e chiat atât de dificil de aflat, ținând cont că povestea Adrianei a ținut luni la rând, la acea vreme, prima pagină a publicațiilor de profil.

Cu toate astea, Adriana Iliescu și-a luat inima în dinți și a decis să-i spună propria variantă a poveștii, nealterată de cuvintele jurnaliștilor căutători de senzațional.

Apropiații Adrianei Iliescu au explicat că Elizei i s-ar fi explicat procedeul pas cu pas și i s-ar fi povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. „I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv.Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, au povestit oamenii, potrivit playtech.ro, citat de WOWbiz.ro.

Citește și: Marele secret al Andreei Esca, dezvăluit!