Clotilde Armand, din ce în ce mai aproape să iasă pe ușa din spate a primăriei, cea pe care a și intrat

Sectorul 1 se mobilizează și strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand

Alegerile locale au avut loc în data de 27 septembrie 2020. Cu această ocazie, în Sectorul 1 s-a schimbat administrația locală, plasând-o pe Clotilde Armand în fruntea preferințelor – cel puțin aparent – pentru că, în realitate, încă există controverse în legătură cu modul în care a reușit doamna Armand să câștige alegerile, controverse care vor fi clarificate în scurt timp.

Clotilde Armand a promis multe și a făcut puține – spre deloc

Știți vorba aia românească cu „vorba lungă, sărăcia omului”? Ei, bine, ea se aplică de minune în acest caz, spre marea nefericire a cetățenilor Sectorului 1, cei care trăiesc, la propriu, în mizerie de peste nouă luni de zile de când „marea speranță” s-a înscăunat la primăria din Banu Manta.

Gunoaiele au crescut cât casa, iar populația de șobolani tinde s-o depășească pe cea de oameni în curând. Parcurile arată într-un hal sinistru, demn de romane apocaliptice, și tot așa! În tot acest timp, doamna trăncăne tastatura pe Facebook, ducând un război în care singurul pierzător e cetățeanul. Pe ici, pe colo, se laudă cu realizări care nu-i aparțin – ca să nu zică electoratul că stă, totuși, degeaba, plătită din bani publici. Taie panglici a unor lucrări terminate de fosta administrație și dovedește că nici măcar foarfeca în panglică nu-i în stare s-o bage la timp. Ba chiar, ca s-o convingă să inaugureze proiectele finalizate de fostul primar, cei de la Declic au făcut și-o petiție în sensul ăsta, petiție care a făcut minunea să se întâmple. Bilă albă, Declic, bilă neagră, Clotilde!

Locuitorii Sectorului 1 s-au săturat de incompentență

Se pare că din ce în ce mai mulți locuitori ai Sectorului 1 au început să priceapă că pălăria primăriei e una mult prea mare pentru capul lui Clotilde Armand. În mod cert, treaba cu administrația nu pare să fie pentru ea, de cele mai multe ori „primărița” fiind totalmente depășită de situație.

Și ca orice om depășit de situație, Armand alege să țipe tare, poate-poate așa reușește să acopere chițăiturile șobolanilor din sector.

Strângerea de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand a început și din ce în ce mai mulți voluntari se alătură mișcării civice. Și nu, nu vorbim despre persoane în vârstă, ci despre tineri carora le pasă de comunitatea în care trăiesc.

Se pare că prin mai multe cartiere din sectorul nostru, au apărut mai mulți voluntari de la mișcarea civică numită #toțipentru1, cu scopul de a strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

scrie pagina Iubim Sectorul 1

Citește și: PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand