Marele secret al Andreei Esca, dezvăluit!

Ce poartă Andreea Esca pe sub pupitrul știrilor?

Andreea Esca este cel mai cunoscut om de televiziune al timpurilor noastre, însă și unul dintre cei mai cool, după cum a dovedit-o chiar ea, de altfel, de foarte multe ori.

V-ați gândit vreodată ce poartă Andreea Esca în partea de jos a corpului cât se află la pupitrul știrilor?

Cu siguranță, nu o singură dată, telespectatorii s-au întrebat dacă prezentatorii de știri sunt atât de scrobiți și în partea de jos a corpului, cea care nu se vede, acoperită de pupitru. Dacă partea de sus este mereu îmbrăcată cu un sacrou sobru, elegant, mulți s-au întrebat care este continuarea ținutei?

Citește și: Celebritățile și copiii acestora. Asemănări izbitoare

La această întrebare a răspuns, de curând, chiar Andreea Esca, cea care a postat pe contul său de Instagram o fotografie ce o înfățișează din unghiul opus, cel din care se poate observa faptul că celebra prezentatoare și-a asortat elegantul sacou verde cu o pereche e pantaloni casual, cu buline, și cu o pereche de pantofi sport extrem de colorați. Cine ar fi crezut?

„În culise, fără secrete”, a scris Andreea Esca, alătura fotografiei în care poate fi văzută stând relaxat cu un picior pe un alt scaun, în timp ce citește de pe o foaie, cel mai probabil retrospectiva știrilor pe care urmează să le prezinte în buletinul de știri de la PRO TV, de la ora 19:00.

Încă odată, Andreea Esca dovedește că e o femeie relaxată și lipsită de inhibiții, servind drept model multor prezentatori ceva mai… scorțoși!

Citește și: Oana Zăvoranu, convinsă că Mihai Bendeac „o vrea la așternut”