Tânăr suedez de 16 ani, căutat pentru omor, prins în România

El ar face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri şi atacuri cu bombă

Droguri
Droguri sursa foto pixabay

Un tânăr de 16 de ani din Suedia, căutat pentru omor şi vătămare corporală gravă, a fost prins în România în luna februarie. Miercuri a fost îmbarcat pe aeroportul Otopeni pentru un zbor spre Suedia. Sheik Mohammed Mohamed este urmărit internațional pentru omor și vătămare corporală gravă, potrivit g4media.ro.

Anchetatorii au precizat că el ar face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri şi atacuri cu bombă şi care ar avea legătură cu traficul de droguri.

El este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă. “Pe numele acestuia, la data de 6 februarie 2024, autorităţile judiciare din Suedia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi vătămare corporală gravă. Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi parte a unui grup infracţional suedez, care ar avea preocupări în comiterea de omoruri şi atacuri cu bomba.

Acestea ar avea legătură cu traficul de droguri în regiunea de Nord a Europei, precum şi în spaţiul internaţional”, au precizat poliţiştii în luna februarie. Tânărul de 16 ani este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Apoi instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 15 zile.

Peste 20 de zboruri anulate în Mexic