Oana Zăvoranu, convinsă că Mihai Bendeac „o vrea la așternut”

„Tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut”

Colaj foto

Pe Oana Zăvoranu o știm cu toții: gălăgioasă, incisivă, vulcanică. De-a lungul timpului, Oana s-a certat cu Pepe, fostul ei soț, s-a certat chiar și cu Vadim Tudor, om politic din partidului căruia a făcut, o perioadă, parte.

Mai nou, Oana Zăvoranu pare să fi „pus ochii” pe actorul Mihai Bendeac. Iar dacă scepticii sunt de părere că între cei doi nu poate fi nimic, de vreme ce actorul și-a manifestat, în repetate rânduri, părerea ironică despre Zăvo, aceasta tindă să creadă altceva!

Oana Zăvoranu, de părere că Mihai Bendea o vrea în secret

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, el e personaj, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Cancan.ro.

„Tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut”

De altfel, potrivit declarațiilor actriței, sentimentele acestea pentru Mihai Bendea ar fi pozitive. „De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că… nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama  ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Citește și: Liviu Vârciu, la un punct să se despartă de iubita lui! Ce s-a întâmplat între cei doi